Manisa Haber Girişi : 02 Şubat 2024 14:49

YRP Gölmarmara'da SKM Açılışı Yaptı!

YRP Gölmarmara'da SKM Açılışı Yaptı!

Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) büyük bir katılımla açıldı. Manisa’nın Gölmarmara ilçesinde gerçekleştirilen tören vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

 

Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) büyük bir katılımla açıldı. Manisa’nın Gölmarmara ilçesinde gerçekleştirilen tören vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Düzenlenen açılış programı Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli, Manisa il Başkanı Hakan Lalebaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Hatice Nur Germir, Manisa ilçe belediye başkan adaylarının katılımı ile gerçekleştirildi.
 

Programın açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Sezen Karaboğa yaptı. Açılışa katılan vatandaşlara ve katılım sağlayan partililere hitab eden Karaboğa, konuşmasının akabinde katılımlarından dolayı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)'de bulunan herkese şükranlarını sundu. 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde milli görüş ruhuyla Gölmarmara Belediye Başkanlığı görevine gelmesi halinde önemli hizmetlerin ilçeye kazandırılacağını müjdesini veren Sezen Karaboğa, ilçede eksikliği hissedilen birçok sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı Hakan Lalebaş, konuşmasında belediyelerin bir rant kapısı olmadığı, haksız zenginleşmenin, adam kayırmanın ve ihale alınıp verilen bir yer olmadığının altını çizerek milli görüş belediyeciliğinde kapılarının her daim vatandaş’a açık olduğunu dile getirdi.

Lalebaş, konuşmasının devamında ise, ‘’Gölmarmarayı, vatandaşlarımız, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte yöneteceğiz. Halka hizmet’in Hakka hizmet sayıldığı bir anlayış ile milletin tek bir kuruşunu dahi zai etmeyeceğiz. Gölmarmara için acil gereken ve önem arz eden projeleri öncelikle ele alacağız. Gençler için eğitim, kültür ve sanatsal faaliyetler, çiftçilerimiz için, tarım ve hayvancılığa değer katacak projeleri Gölmarmaraya kazandıracağız ve şehrimizin adını tüm dünya’ya duyuracağız. İşleyen bu süreç içerisinde yapılan tüm ihalelerde şeffaflık ön planda olacak, Gölmarmaranın parası Gölmarmara’da kalacak. Hesap verebilir ve sorgulanabilir bir belediyecilik anlayışı ile vatandaşın parasının son kuruşunu dahi nereye gittiğini bilmesi ve görmesi lazımdır. Son olarak şunları ifade etmek istiyorum, Kapılarımız her daim vatandaşlarımıza açık, bugün git yarın gel değil yada vatandaşa tepeden bakan ve parmak sallayan değil, vatandaşa her daim hizmet eden bir belediyeciliği kıymetli başkan adayımız Sezen Karaboğa hanımefendi ile Gölmarmarayı’da milli görüş belediyeciliği ile tanıştıracağız’’ ifadelerini kullandı.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.