Manisa Haber Girişi : 24 Ocak 2024 16:25

YRP’den Şahin’e Adaylık Teklifi!

YRP’den Şahin’e Adaylık Teklifi!

31 Mart Yerel Seçimlerinde 400 binin üzerinde üye hedefiyle hareket eden yeniden Refah Partisi, Saruhanlılar Derneği Başkanı Yunusemre Şahin’e Saruhanlı belediye Başkan Adayı olması yönünde teklif götürdüğü ortaya çıktı. Şahin’in teklifi değerlendirmeye aldığı, önümüzdeki günlerde kesin kararını vereceği ifade edildi.

 

Türkiye’nin 5. Büyük partisi konumuna gelen yeniden Refah Partisi, 31 Mart seçimlerinde yüzde 20 oy oranını yakalayarak, 2028 genel seçimlerinde milletimizi özlemle hasretle beklediği Milli Görüş iktidarı ile buluşturmak isteyen parti yönetimi, Manisa ve ilçelerinde çıkarttığı adaylarla partili partisiz her kesimin takdirini kazandı.

 

31 Mart Yerel Seçimlerinde 400 binin üzerinde üye hedefiyle gireceklerini ve belediyelerde Milli Görüş iktidarını yeniden tesis edeceklerini kaydeden Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı Hakan lalebaş, “Sonraki hedefimiz ise, 2028’deki genel seçimlere doğru emin adımlarla ilerlemek ve 2028’de milletimizi özlemle hasretle beklediği Milli Görüş iktidarı ile buluşturmaktır. 14 Mayıs seçim sonuçları bizim için bir besmeledir, hayırlı bir başlangıçtır. O gün Yeniden Refah Partisi’ni görmezden gelen sözde anket firmaları bile bugün bizi 6-7 bandında gösteriyorsa, bilin ki 31 Mart’ta Allah’ın izniyle yüzde 20 oy alacağız" şeklinde konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hatice Nur Germir ile Manisa ve ilçelerinde büyük bir ivme kazanan Yeniden Refah Partisi, İl Başkanı Hakan Lalebaş Saruhanlılar Derneği Başkanı Yunusemre Şahin’e partisinin Saruhanlı belediye Başkanı Adayı teklifi götürdüğü ortaya çıktı.

YRP Manisa İl Başkanı Hakan Lalebaş’ın Saruhanlı Belediye Başkan Adaylığı teklifinin kendisini onurlandırdığını ifade eden Yunusemre Şahin, teklifi değerlendirmeye aldığı, önümüzdeki gönlerde kesin kararını vereceğini söyledi. ZÜLFÜKAR SEKİZLER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.