Manisa Haber Girişi : 31 Ocak 2024 16:12

Yaralı’ya Destek Yok!

Yaralı’ya Destek Yok!

Manisa’nın Saruhanlı  ilçesinde, AK Parti  Belediye Başkan adayı olarak Dr. Hüseyin Yaralı’nın  belirlenmesine tepki gösteren bir gurup partili, Başkan Adayı Yaralı’nın diğer parti adayları arasında en zayıf halka olduğunu belirterek, Ekrem Cıllı’ya destek verdiler.

 

Manisa’nın Saruhanlı  ilçesinde, AK Parti  Belediye Başkan adayı olarak Dr. Hüseyin Yaralı’nın  belirlenmesine tepki gösteren bir gurup partili, Başkan Adayı Yaralı’nın diğer parti adayları arasında en zayıf halka olduğunu belirterek, "Tercihinizi değiştirin. Bu AK Parti'ye gönül vermiş onlarca insanın isteğidir” dediler.

Saruhanlı  Belediye Başkan adayı olarak, AKP'den Hüseyin Yaralı’nın gösterileceği söylentisi, Ak Parti’ye gönül vermiş yüzlerce kişinin tepkisine neden oldu. AK Parti Milletvekillerinin ve İl Başkanı Salih Hızlı’nın yönlendirmesi ile daha önce üç dönem belediye başkanlığı görevini yürüten Dr. Hüseyin Yaralı’nın Saruhanlıya verebileceği hiçbir katkının olmadığını ifade ederek, “Üç dönemde yaptıkları ortada. Halk memnun olmadığı için 2019 seçimlerinde CHP adayı Zeki Bilgin’i Hüseyin Yaralı’ya tercih ederek  oyunu Bilgin’den yana kullandı.

Eğer Ak Parti 2024 seçimlerinde tekrar Saruhanlı Belediyesi’ni kazanmak, ilçe halkının hak ettiği hizmeti götürmek istiyorsa Hüseyin yaralı isminden vazgeçmeli. Onun yerine ilçe halkının güvenini kazanan, her sorununa koşan Ak Parti İlçe Başkanımız Ekrem Cıllı belediye başkan adayı olarak açıklanmalı. Bunda geç kalınmış değil, henüz resmi bir açıklama Ak Parti genel merkezinden yapılmadı. Umarız bu yanlıştan dönülür, halkın tercik ettiği isimler aday olarak gösterilir“ dediler. ZÜLFÜKAR SEKİZLER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.