Manisa Haber Girişi : 02 Ocak 2024 13:10

Vatandaşlara Otobüs Hizmeti 

Vatandaşlara Otobüs Hizmeti 

Saruhanlı Salı Pazarı’na ulaşmakta zorluk çeken Koyuncu Mahallesi sakinlerinin imdadına Saruhanlı Belediyesi yetişti. Ulaşım sıkıntısı çeken vatandaşlar, belediyenin sağladığı servis araçları ile ilçe merkezine getiriliyor. 


Manisa’nın Saruhanlı İlçesi’ne bağlı Koyuncular Mahallesi’nde yol yapım çalışmaları nedeniyle ilçe merkezine gitmekte ulaşım sıkıntısı yaşayan vatandaşların imdadına Saruhanlı Belediyesi yetişti. Belediyeye ait servis araçları ile Saruhanlı Salı Pazarı’na servis imkanı sağladıklarını belirten Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin; “Koyuncular-Apak arası servis yolu  asfaltlama  yapılmadığından, servis araçları Apak Mahallesi'ne kadar geliyor, Koyuncu’ya dönmüyor. Apak'a girip Apak’tan dönüyor. Eğer Apak-Koyuncu arası asfalt çalışması yapılırsa oradaki vatandaşlarımızın Salı pazarına ve Saruhanlı'ya gelmesine olanak sağlayacağız. Biz de Mayıs Haziran aylarında burasını asfalt yapacağız. Koyuncu’nun bu servis sorununu çözeceğiz. 
Bu nedenle, yaklaşık 2-3 aydır Koyunculu vatandaşlarımızı Salı günleri pazar İhtiyaçlarını karşılayabilmeleri için,  belediyemizin otobüsü ile Koyuncu Mahallesi'nden alıp Salı Pazarı’nın bulunduğu noktaya getirerek pazar ihtiyaçlarını görmelerini sağlıyoruz. Bu hizmetimiz Apak Koyuncu arası yol çalışması yapılana kadar devam edecek.
Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için her alanda çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek. ‘’Saruhanlı'nın her taşında emeğimiz var yine olacak.’’ ROTA HABER
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.