Manisa Haber Girişi : 28 Aralık 2023 15:08

Turgutlu Selvilitepe Çksm’de Masal Okuma Etkinliği

Turgutlu Selvilitepe Çksm’de Masal Okuma Etkinliği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde masal okuma günleri başladı. Bu kapsamda Turgutlu ilçesinde yer alan Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi miniklerine ‘Ağustos Böceği İle Karınca’ adlı masal okundu. Eğlenceli dakikalar yaşayan minikler, eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nin masal okuma günleri etkinliği kapsamında Turgutlu Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Ağustos Böceği İle Karınca” adlı masal okundu. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde canlandırmalı olarak okunan masalda hem minikler hem eğitmenler keyifli dakikalar yaşadı. Öğrenci velileri, öğretmenlere etkinlik için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de kendilerine sağlanan imkanlar nedeniyle teşekkür etti. Masal okuma günleri etkinliğinin her hafta bir ÇKSM’de devam edeceği belirtildi.  ROTA HABER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.