Politika Haber Girişi : 17 Kasım 2023 12:37

Şehzadelere Sürpriz Talip

Şehzadelere Sürpriz Talip

Manisa Şehzadeler  Belediyesi için Ak Parti’de aday adayları yarışa başladı. Gelişmeleri yakından takip eden sürpriz bir isminde Ak Parti genel merkezinden gelecek bir işaretin ardından aday adaylığını açıklayacağı konuşuluyor. 

 

31 Mart 2024 yerel Seçimleri öncesi her siyasi partide olduğu gibi Ak Parti’de de hummalı çalışmalar devam ediyor. Son günlerde Ak Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatında hareketli saatler yaşanıyor. Şehzadeler belediye başkanlığı için aday adayı olan isimler teker teker adaylıklarını duyuruyor. Parti içindeki hareketliliği yakından takip eden sürpriz bir isim ise Ak Parti genel merkezinden gelecek işareti bekliyor. 
Parti kulislerinde yankılanan sürpriz ismin ise 2004-2009 yılları arasında Manisa Belediye Başkanlığı yapan Bülent Kar olduğu iddia ediliyor. Görev süresi içerisinde önemli hizmetlere imza atan Bülent Kar, yeniden siyaset sahnesine dönmek için Ak Parti genel Başkanı recep Tayyip Erdoğan’ın olurunu bekliyor. 
Ak Parti genel merkezinden gelecek bir işaretle Şehzadeler belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayacağı yönünde iddialara Bülent Kar’ın sessiz kaldığı da ifade ediliyor. Partiye yakın isimler ise Bülent Kar’ın aday yapılması durumunda Şehzadeler belediye başkanlığını açık ara kazanacağını iddia ediyor. ZÜLFÜKAR SEKİZLER
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.