Manisa Haber Girişi : 24 Ocak 2024 15:58

Şehzadelerde Ö.Faruk Çelik Sesleri!

Şehzadelerde Ö.Faruk Çelik Sesleri!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), adı Şehzadeler ile özdeşleşen Ömer Faruk Çelik’i yeniden Şehzadeler Belediye Başkanlığı’na aday göstermeye hazırlanıyor. Şehzadeler Belediyesi’ni kaybetmek istemeyen Ak Parti yönetiminin, Çelik’i ikna etmek için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.  

 

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Ömer Faruk Çelik’in, 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmayacağını aylar öncesinden açıklamasına rağmen, Başkan Çelik’in ismi parti kulislerinde yeniden dillendirilmeye başlandı.

AK Parti kulislerinde konuşulan iddialara göre; 31 Mart yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan ve genel siyasete adım atarak bakan yardımcılığı görevi isteyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir dönem daha görevini sürdürmesi istendiği, Ak Parti yönetimi tarafından bu isteğin Başkan Çelik’e iletildiği belirtildi.

 

AK PARTİ KULİSLERİ KAYNIYOR

Her ne kadar yeniden aday olmayacağını belirten Ömer Faruk Çelik’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ricasını kırmayarak tekrar aday olabileceği konuşulan iddialar arasında yer aldı. 03 Şubat’ta Ak Parti’nin 11 belediye başkanı ile birlikte Ömer Faruk Çelik ismini Şehzadeler Belediye Başkanı adayı olarak açıklayacağı da yapılan iddialar arasında yer aldı.

 

YUNUSEMRE’DE ÇERÇİ, AKHİSAR’DA İŞÇİ

Öte yandan Yunusemre Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Akhisar Belediye Başkan Adayı olarak da  Ömer İşçi isimlerinin kesinleştiği belirtildi. Gözler şimdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı açıklamaya çevrildi. ZÜLFÜKAR SEKİZLER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.