Gündem Haber Girişi : 01 Aralık 2023 13:59

Şehzadeler Gençlerle Buluşuyor

Şehzadeler Gençlerle Buluşuyor

Şehzadeler Beledisi tarafından düzenlenen ‘Gençlerle Hoş Seda Gecesi’ konser ve söyleşi programı 08 Aralık Cuma günü Kültür Sitesi Lale Salonunda Serdar Anar konseri gerçekleştirilecek.

 

Şehzadeler Beledisi tarafından düzenlenen ‘Gençlerle Hoş Seda Gecesi’ konser ve söyleşi programı 08 Aralık Cuma günü Kültür Sitesi Lale Salonunda Serdar Anar konseri gerçekleştirilecek. Şehzadeler Belediye  Başkan Çelik; “Ücretsiz gerçekleştireceğimiz ‘Gençlerle Hoş Seda Gecesi’ konser ve söyleyişi programımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.


TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR 
Serdar Anar konserine tüm vatandaşları davet eden Başkan Ömer Faruk Çelik; “Manisa Şehzadeler belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz sosyal etkinliklerimiz ile vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. ‘Gençlerle Hoş Seda Gecesi’ etkinliğimiz kapsamında hem vatandaşlarımızla hem de gençlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyacağız. 8 Aralık Cuma gerçekleştireceğimiz Serdar Anar konserine tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi. ROTA HABER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.