Manisa Haber Girişi : 21 Kasım 2023 11:40

Saruhanlı’nın Yeni Hizmet Binaları

Saruhanlı’nın Yeni Hizmet Binaları

Uzun yıllardır Saruhanlı’ya ve Saruhanlılara hizmet veren hükümet konağı ve ilçe jandarma binası, Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanlığı’nın girişimleri ile yenileniyor. 


Manisa’nın Saruhanlı İlçesi’nde uzun yıllardır ilçe halkına hizmet veren  içerisinde kaymakamlık, ilçe nüfus müdürlüğü ve adliye birimlerinin bulunduğu hükümet konağı Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanlığı’nın girişimleri ile yenileniyor. Yeni hükümet konağının günümüz şartlarına uygun, modern bir yapıda tasarlandığını, ihalesinin Aralık ayı ilk haftasında yapılacağını belirten Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ekrem Cıllı; “Uzun yıllar Saruhanlımıza hizmet veren mevcut hükümet Konağımızartık vatandaşlarımıza yetmemeye başlamıştı ve maalesef yaşanan depremler dolayısıyla mevcut hükümet konağımızın yerine yenisinin yapılması gerekmekteydi. Bu sebeple yeni yatırım için başlatmış olduğumuz çalışmalarda ilerleme kaydettik. Allah nasip ederse 07.12.2023 tarihinde yeni hükümet binamızın ihalesi gerçekleştirilecek. En kısa sürede de halkımızın hizmetine sunulacaktır. 
Yine  bu süreç içerisinde İlçe Jandarma komutanlığımız şehir içindeki sıkışmış alanından ayrılarak, en hızlı şekilde yeni hizmet binasına kavuşacak. 
Bu vesileyle Saruhanlımızda kalıcı eserler bırakmaya devam ediyoruz. Saruhanlılara hayırlı uğurlu olsun. Kamu kurumlarımızı yenilemeye devam ediyoruz” dedi. ROTA HABER 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.