Gündem Haber Girişi : 17 Kasım 2023 12:08

Sarıalan Göletinde Çalışmalar Tamamlandı

Sarıalan Göletinde Çalışmalar Tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, Şehzadeler ilçesine bağlı Sarıalan Mahallesi’nde yer alan ve genişletme ihtiyacı bulunan hayvan içme suyu göledinde başlatılan çalışmalar tamamlandı.
 
Kırsal kalkınmayı desteklemek ve üreticilere yönelik projeleriyle her alanda çiftçinin yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarından ve vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek hizmetlerine devam ediyor. Muhtar ve vatandaşlardan gelen talep üzerine Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Şehzadeler ilçesi Sarıalan Mahallesi’nde bulunan hayvan içme suyu göledinde genişletme çalışmalarını tamamlayarak üreticilerin hizmetine sundu. Mahallede bulunan besi hayvanlarının yanında yaban hayvanlarının da göletten faydalanacağı belirtildi.
ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ
Sarıalan Mahalle Muhtarı İmran Güneş, kırsal mahallelerde üretime destek adına yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile üreticilere verilen desteğin süreceğini ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti. HABER MERKEZİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.