Politika Haber Girişi : 20 Kasım 2023 22:40

Salihli CHP’de Koray Kaplan Sesleri

Salihli CHP’de Koray Kaplan Sesleri

CHP Salihli’de belediye Başkan Aday Adayları arasındaki yarış kızıştı. Belediye başkan adayı isimleri arasında adı geçen Koray Kaplan genel merkeze davet edildi.

 

Daha önce Yavuz Özden ve Seçil Ege aday adaylığını açıklamış Yavuz Özden ve Seçil Ege'nin aday adaylıkları parti içinde kabul görmemişti. Halk arasında da yoklama yapan CHP genel merkezinin çiçeği burnunda Genel Başkanı Özgür Özel Salihli'de seçim kazanmak için anketlerde ve kamuoyunda öne çıkan isim Mimar Koray Kaplan'ı genel merkeze davet etti. Daveti bizzat yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Koray Kaplan'ı aday yaparak Salihli'de sorunsuz bir şekilde seçimi almayı planlıyor.
4 CHPli belediye başkanı ve CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Koray Kaplan'ın seçimi alacağına inanıyor! Başta Akhisar Belediye başkanı Besim Dutlulu olmak üzere, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek,  Koray Kaplan'ın CHP Salihli Belediye Başkan adayı olması yönünde raporlarını genel merkeze sundu. Koray Kaplan'ın aday olarak açıklanması önümüzdeki günlerde Özgür Özel ve Koray Kaplan arasındaki birebir görüşmeyle netleşecek. HABER MERKEZİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.