Özgür Özel' e soruyorum...

CHP Genel Başkanı Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşme yapıp yapmayacakları sorusu üzerine, Akşener'le geçmişe dayanan iyi bir hukuklarının olduğunu, kurultayı kazandıktan sonra da ilk kutlama mesajını paylaşanlar arasında Akşener'in bulunduğunu söyledi. 

Hem kendisinin hem Akşener'in bu konuda pozitif olduğunu kaydeden Özel, "Önümüzdeki günlerde de ben arzu ederim, sayın Genel Başkan da arzu eder, gerekli görürse bir araya geliriz. 

Akşener'le Özgür Özel'in yapacağı müzakereden İYİ Parti'nin, CHP'nin, muhalefetin ve Türkiye'nin kazançlı çıkacağını düşünürüm. 

Bundan sonraki süreçte böyle bir sürece yapıcı katkı veririz. Ne zaman takdir ederlerse biz görüşmeye her zaman hazırız. Bundan Türkiye faydalanır." diye konuştu.

*
CHP Genel Başkanı Ö.Özel, Kocaeli'de "Bu partiyi sağdan gelen kadrolarla, sağcı danışmanlarla, sağ ittifaklarla büyütmenin sonuç almadığını gördük." Demişti.

*
Özgür Özel ' in hangi sözleri doğru?
Zikzaklarla temayüz eden Özgür Özel, Genel Başkan olabilir ama lider olamaz.

*
Özgür Özel' e açık seçik soruyorum.
Sağdan oy almadan memleketin
Manisa Büyükşehir belediyesini nasıl kazanacaksın?
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.