Politika Haber Girişi : 02 Aralık 2023 18:53

Özdağ İddialı Geliyor

Özdağ İddialı Geliyor

Gelecek Partisi Muğla milletvekili ve Saadet Partisi, Gelecek Partisi Meclis Grup Başkan Selçuk Özdağ, Manisa Büyükşehir belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Özdağ, bir çok partiden destek gördüğünü söyledi. 

 

Gelecek Partisi Muğla milletvekili ve Saadet Partisi, Gelecek Partisi Meclis Grup Başkan görevini üstlenen ve Manisa’da uzun yıllar siyaset yapan Selçuk Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.
Saadet Partisi, Gelecek Partisi Grup Baskanı Selçuk Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Manisa’da gerçekleştirdiği basın toplantısı ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını ilan eden Selçuk Özdağ İddialı konuştu.
Selçuk Özdağ Büyükşehir’de değişime ihtiyaç olduğunu bu değişimin de diğer partilerin kendisine destek vererek gerçekleşmesini istediğini dile getirdi. ROTA HABER
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.