Gündem Haber Girişi : 19 Aralık 2023 16:05

Muradiyelilerin  Lağım İsyanı

Muradiyelilerin  Lağım İsyanı

Yunusemre İlçesi’nin 30 bin nüfuslu Muradiye Mahallesi  İstasyon Caddesi'nin  alt yapısının ne kadar sağlıklı(!) çalıştığını bir kere daha gözler önüne serdi.


Yunusemre İlçesi’nin 30 bin nüfuslu Muradiye Mahallesi  İstasyon Caddesi'nin  alt yapısının ne kadar sağlıklı(!) çalıştığını bir kere daha gözler önüne serdi. Muradiye Pazar Pazarı önündeki caddeye, kanalizasyon deliklerinden sapsarı lağım suları caddenin yüzeyine fışkırmaya başladı. Bir süre sonra caddenin yüzeyini lağım suları kaplarken, daha sonra insan dışkıları yüzeye fırlamaya başladı. İnsan dışkıları da caddenin yüzeyinde yuvarlanarak iğrenç bir görüntü oluşturdu.
Caddede yürüyen vatandaşlar, lağım sularını ve insan dışkılarını fark ettiklerinde paçalarını sıvayarak kaçışırken; Muradiye halkının başlarına gelebilecek daha büyük felaketlere hazır olmaları konusunda uyardılar.

HESAP SANDIKTA SORULACAK
“Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, vatandaşları mağdur ediyor” diyen duyarlı vatandaşlar;  Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yaptığı kalitesiz işlerin hesabı İçişleri Bakanlığı tarafından sorulması gerektiğini belirterek; “Seçimde ise Muradiye  halkı MHP ve AK Partiden mutlaka hesap sormalıdır. Yaptıkları her iş yanlış, bozuk, aceleye getirilmiş işler. Yunusemre dolayısıyla Muradiye  halkı senelerden beri çukurlarla, tozla, pislikle yaşadı ve çile çekti. Çekilen çileler boşaymış. 30 bin nüfusun bulunduğu Muradiye Mahallesi halkı yerel seçimlerde mutlaka bunun hesabını sandıkta soracaktır” diye konuştular. ZÜLFÜKAR SEKİZLER