Gündem Haber Girişi : 24 Kasım 2023 13:22

Muradiye  Tufan Akan’ı Bekliyor

Muradiye  Tufan Akan’ı Bekliyor

İYİ Parti Yunusemre belediye Başkan Adayı Tufan Akan, Muradiye Mahallesi’nin belediyecilik hizmetlerinden hak ettiğini alacağını, mahallenin Manisa’nın cazibe merkezi olacağını söyledi. 

 

Yunusemre ilçesini daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve daha refah bir kent haline getirmek için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Yunusemre belediye Başkan adayı olarak yola çıkan Tufan Akan, Muradiye Mahallesi’nin belediyecilik hizmetlerinden hak ettiğini alacağını, mahallenin Manisa’nın cazibe merkezi olacağını söyledi.
Akan; “Şehrimizin en kalabalık ve gelişime açık Muradiye Mahallemiz, yıllardır hizmetten yoksun bırakılıyor. 30 bini aşkın nüfusa sahip olan Muradiye Mahallesi’nde yaşayan siz değerli hemşerilerim, ne yazık ki en temel belediyecilik hizmetlerinden bile faydalanamıyor. Yunusemre’nin cazibe merkezi olması gereken Muradiye; bozuk yollarla her gün saatlerce kesilen elektrikle, üst katlardaki evlere su çıkmamasıyla, altyapı sorunlarıyla ve sosyal hayatın yetersizliğiyle anılıyor. 
Muradiye’de yaşayan vatandaşlarımız kaderine terk ediliyor. Yunusemre Belediye başkanlığı gibi onurlu bir görevi bana layık görürseniz, Muradiye Mahallesi’ni ilçemizin en canlı merkezi haline getireceğiz. Altyapı ve su problemine ilişkin; bu bizim görevimiz değil demeyeceğiz. Manisa Büyükşehir Belediyesi’yle sizin adınıza ben görüşeceğim ve sorununuzu çözeceğiz.” 

KÖSTEBEK YUVASI YOLLAR
Muradiye’nin kösteben yuvası haline gelen yolları için de söz veren İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan, yolları birinci sınıf asfalt yola çevireceklerini söyledi. Akan; “tarlalarına gitmek isteyen  binlerce çiftçimiz için ova yollarını da asfalt hale getireceğiz. 30 binden fazla hemşerimizin yaşadığı mahallemizde, saatlerce süren elektrik kesintileri tarihe karışacak. Gediz Elektrik’e giderek hakkınızı sonuna kadar arayacağız. Muradiye’yi kenarda bırakılmış bir mahalleden, yepyeni ve capcanlı bir yaşam merkezine dönüştüreceğiz” dedi. 

BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ
2019 yerel seçimlerinde yarım kalan hikayesini, 2024 yılı Mart ayının sonunda gerçekleştireceklerini de sözlerine ekleyen İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan; “Önümüzdeki seçim, yerel adayların yarışacağı ve parti gözetilmemesi gereken bir seçim olacak. Ben Yunusemre’yi ve Muradiye Mahallesi’ni  hak ettiği değere kavuşturmak isteyen Manisalı genç bir belediye Başkan adayı olarak, hangi siyasi görüşte olursanız olun birlikte yol yürümek benim için çok değerli. Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine gönülden bağlı, bayrak ve millet sevdalısı, tek ölçütü liyakat olan, çalmayacak ve çaldırmayacak bir Tütk genci olarak oyunuza ve dualarınıza talibim” dedi. NAİME SEKİZLER
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.