Politika Haber Girişi : 14 Kasım 2023 19:37

MHP’de Öztürk Sesleri

MHP’de Öztürk Sesleri

Milliyetçi Hareket Partisi Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi için aday arayışlarını sürdürüyor.  Mevcut Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü Manisalı seçmenin istemediği yönündeki iddiaların ardından, bir başka iddia ise Ergün’ün yerine MHP Eski İl Başkanı Erkan Öztürk’ün aday gösterileceği konuşuluyor. 

 

Milliyetçi hareket Partisi’nde Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkanı aday belirleme süreci kesintisiz devam ediyor. Cumhur İttifakı çatısı altında Manisa’da MHP adayının yarışa gireceği kesinleşirken, Büyükşehir Belediye Başkan adayı konusunda birçok iddia kulislerde dillendirilmeye başlandı. 
Mevcut belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ismi bir adım öne çıksa da, tabanda Ergün’ün aday gösterilmemesi için çalışmaların sürdüğü de ifade edildi. Seçmenin Cengiz Ergün’ü tekrar belediye başkanı olarak görmek istemediği, bu nedenle de yeni adaylar hakkında çalışmaların yapıldığı iddiaları parti içinde konuşulmaya başlandı. 
ERKAN ÖZTÜRK İSMİ HEYECAN YARATTI
Yerel seçimlere aylar kala Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için kulislerde MHP Eski İl Başkanı Erkan Öztürk ismi ön plana çıktı. Öztürk’ün Manisa BŞB için aday olacağı söylentileri parti tabanında ve Manisa kamuoyunda heyecan yarattı. Partiye yakın kaynaklar, Erkan Öztürk isminin genel merkezce değerlendirmeye alındığı, nihai kararın Aralık ayı içinde verileceği ifade edildi. NAİME SEKİZLER