Gündem Haber Girişi : 17 Kasım 2023 14:49

MASKİ Olağan Genel Kurulu Toplandı 

MASKİ Olağan Genel Kurulu Toplandı 

MASKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı Kasım ayı 2’nci Olağan Genel Kurulunda komisyonlara sevkine karar verilen maddeler Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda görüşüldü.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün 2023 yılı Kasım ayı 2’nci Olağan Genel Kurulunun ardından ilgili komisyonlar toplandı. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’nün başkanlık ettiği komisyon toplantısında MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay, Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Mümin Deniz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Demet Kırkpınar da yer aldı.
MECLİS ÜYELERİNE SUNUM YAPILDI
Genel Kurulun ikinci birleşiminde komisyona sevkine karar verilen gündem maddeleri komisyon üyeleri tarafından görüşüldü. MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmaları ve yatırımları ve hayata geçirilmesi planlanan projeler konusunda Genel Müdür Ramazan Burak Aslay tarafından bilgi verildi. Diğer komisyonlar da toplanarak, sevk edilen ilgili maddeleri görüştü. Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de performans programında yer alan yatırım ve hizmetler ile ilgili bilgileri meclis üyeleri ile paylaştı. Raporda yer alan yatırım ve hizmetleri ile ilgili meclis üyelerine detaylı bir sunum yapıldı. Toplantıda idarenin hedefleri, il genelinde devam eden çalışmaları ve gerçekleştirilecek yatırım ve projeler de görüşüldü. HABER MERKEZİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.