Gündem Haber Girişi : 05 Aralık 2023 14:42

Kurt: “Konuşan Bir Belediye İstiyorum”  

Kurt: “Konuşan Bir Belediye İstiyorum”  

AK Parti’den Yunusemre Belediye Başkan aday adayı olan Yavuz Kurt; “Ben Yunusemre’de konuşan bir belediye istiyorum. Halka iç içe bir belediye olacağız. Manisa’nın İzmir'e yakın olma makus talihini yeneceğiz” dedi.


AK Parti’den Yunusemre Belediye Başkan aday adayı olan Yavuz Kurt, Manisa basınıyla bir araya geldi. Giritligil Hotel’de düzenlenen programa katılan gazetecilere teşekkür eden Yavuz Kurt, başkan adayı olduğunda gerçekleştireceği hedefleri anlattı. 
Halka rağmen değil, halkla birlikte belediyeyi yönetmek istediklerini söyleyen Yavuz Kurt, “Biz belediyecilik anlayışımız üzerine hemşehrimizin gönüllerini kazanmak istiyoruz. Fakir fukaranın yanında olacağız. Sadece Manisalıların değil Manisa’da doğanların değil Manisa’da doyanların da oylarına talibiz. Kim nereli sormadan hiçbir ideolojiyi ayırmadan bize oy verip vermediğini sorgulamadan devlet bir vatan bir bayrak bir diyeceğiz. Adaletle ve ihlasla işimizi yapacağız. Bizler hakkın rızasına talibiz bu rızayı kazanmak içinde halkın rızasına talibiz. Ben Yunusemre’de konuşan bir belediye istiyorum. Halka iç içe bir belediye olacağız. Manisa’nın İzmir'e yakın olma makus talihini yeneceğiz” dedi. 
YAVUZ KURT KİMDİR
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve genel merkez tarafından aday gösterildiğinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde başkan seçildiği takdirde 1 Nisan’da 5 yıllık süreci planlayacaklarını kaydeden Kurt, sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşın yanında olacağını belirtti. Kurt, Yunusemre’de yaşayan her vatandaşa en güzel hizmeti sunma hedefinde olacaklarını söyledi. Kurt, sosyal belediyeciliği en güzel şekilde yansıtacaklarını ifade etti. Kurt, “Çoğulcu ve katılımcı olacağız. Her görüşe açık olacağız” diye konuştu.  Yavuz Kurt daha önce Manisa, İzmir ve Ankara’da SGK İl Müdürlüğü yapmıştı. ROTA HABER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.