Manisa Haber Girişi : 23 Kasım 2023 17:40

Kula’nın 3 Kırsal Mahallesine Daha Yeterli Su Temin Edildi

Kula’nın 3 Kırsal Mahallesine Daha Yeterli Su Temin Edildi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Çiftçiibrahim, Yeşilyayla ve Gölbaşı mahallelerine yeterli su temin etmek için açtığı sondajın bağlantısını döşediği terfi hattıyla yaptı. Mahalle Muhtarları yapılan çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yeterli su temini için gece-gündüz çalışıyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Kula’nın Çiftçiibrahim, Yeşilyayla ve Gölbaşı mahallelerine de yeterli su temin edildi. Mahallelere su ulaştırmak için açılan sondajın bağlantısı döşenen terfi hattıyla tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Aydın Topbaş ve MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural da çalışmayı yerinde takip etti.

“ŞÜKÜRLER OLSUN SUSUZ KALMADIK”
Çiftçiibrahim Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Kahraman, “Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Sondajımız için çok teşekkür ediyoruz. Şükürler olsun susuz kalmadık” dedi.

“CENGİZ BAŞKANIMIZ HER ZAMAN KÖYLÜNÜN YANINDA, KIRSAL MAHALLELERE DESTEK VERMEKTE”
Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Kuş, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyor, teşekkür ediyorum. Cengiz Başkanımız her zaman köylünün yanında, kırsal mahallelere destek vermekte” dedi.

“CENGİZ BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”
Yeşilyayla Mahalle Muhtarı Mehmet Çavdar, “Çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Bol suya kavuştuk” dedi.ROTA HABER
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.