Gündem Haber Girişi : 17 Aralık 2023 13:53

Karadağ’a Kutlama Gibi Karşılama

Karadağ’a Kutlama Gibi Karşılama

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ haftasonuna seçim çalışmaları amacıyla ziyaret ettiği Sancaklı Iğdecik’te adeta zafer kutlaması gibi bir karşılama ile karşılandı. Aslen Sancaklı İğdecik’ten olan Karadağ atalarının köyünde coşkulu bir şekilde yaşlısıyla, genciyle Sancaklı İğdecik halkının sevgisiyle, miting havasında geçen bir ziyaret gerçekleştirdi.


İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ yaptığı açıklamada "Doğup büyüdüğüm günden bu yana köylülerim beni hep bağrına bastı. Şahsıma Bizim Ahmet ismini yakıştıran yine hemşehrilerim olmuştur. Topraklarından hiç kopmadığım Sancaklı İğdecik'ten bu yaşıma kadar hiç birşey istemedim. Şimdi yine şahsıma değil tüm hemşehrilerim adına önemli bir şey istiyorum. Yörüklerin içinden gelen, kardeşiniz Ahmet' i bu kutlu yolda yalnız bırakmayın. Yıllardır unutulan Sancaklı Yörüklerinin hakettiği hizmet  bizim hizmet anlayışımızla, turizm ve tarımla yükselecek. Kimseyi kimsenin elinde uşak etmeyeceğiz. Hizmeti nimet olarak sunanlardan değil, üzerimize emanet olarak verilmiş bir görev olarak bilenlerden olacağız." dedi.
Sancakli İgdecik sakinlerinin, miting havasında geçen bu karşılaşmasından memnun olduğunu belirten Ahmet Karadağ, "Bölge sakinlerinin  beklenti ve isteklerinin haklı bir istek olduğunu belirtti. İğdecik halkı Şehzadeler ile birlikte büyümeye devam edecek." dedi. ROTA HABER