Gündem Haber Girişi : 18 Kasım 2023 15:52

Karaağaçlı’nın İçme Suyu Arıtma Tesisi Kontrol Edildi

Karaağaçlı’nın İçme Suyu Arıtma Tesisi Kontrol Edildi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı Mahallesinde bulunan içme suyu arıtma tesisinde herhangi bir sorun ve arıza oluşmaması amacıyla rutin kontrol çalışması gerçekleştirerek kimyasal ölçümlerini gerçekleştirdi.


MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinin su sıkıntısı yaşamaması için sürdürdüğü çalışmalarına ara vermiyor. Olası kesintilere mahal vermemek için yoğun mesai yapan MASKİ, il genelindeki içme suyu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. MASKİ ekipleri, rutin kontroller gerçekleştirdiği arıtma tesislerinde yaşanabilecek su sorunlarına izin vermiyor. Bu kapsamda, Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı Mahallesinde bulunan içme suyu arıtma tesisinin herhangi bir sorun ve arıza oluşmaması amacıyla genel bakım ve kontrolü gerçekleştirildi. Tesisin kimyasal ölçümleri de yapıldı.

ARIZALANAN MOTOPOMP SİSTEMLERİNE HIZLI MÜDAHALE

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde kesintisiz içme suyu sağlamak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Akgedik TOKİ bölgesine içme suyu sağlayan sondaj kuyusunda meydana gelen arıza kısa süre içerisinde müdahale edilerek giderildi. Yapılan çalışma ile vatandaşların su kesintisi yaşamalarının önüne geçildiğini ifade eden Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anaç ise, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekip arkadaşlarımızın başarılı çalışmaları ile arızalanan pompalarımıza yerinde müdahaleler yaparak yeniliyoruz. Vatandaşlarımıza sağlıklı ve kesintisiz su temini noktasında da çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz” dedi. HABER MERKEZİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.