Politika Haber Girişi : 09 Şubat 2024 12:23

İYİ Parti’ye İlgi Artıyor

İYİ Parti’ye İlgi Artıyor

Siyasi partilerde Belediye Başkan Adaylık başvuruları ve Belediye Meclis Üyeliği Başvuruları devam ediyor. İYİ Parti’de hareketli günler geçiren siyasi partiler arasında. İYİ Parti’de özellikle belediye meclis üyelikleri başvurularında gençlerin ilgisi göze çarpıyor. Salihli İlçesi de bu yoğun ilginin yaşandığı ilçelerin başında geliyor.

 

Salihli’de Belediye Başkan Adaylığı için Mehmet TOBİN’in adının açıklanmasının ardından, 1 yıldır gençlik kolları başkanlığını yürüten Osman ÖZEN de çok sayıda partilinin katılım sağladığı bir açıklama programı ile Salihli Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı müracaatını İlçe Başkanı Mustafa BULUT'a teslim etti.

“DAHA İYİ BİR SALİHLİ MÜMKÜN”

Belediye Başkan Adayları etrafında genç ve dinamik bir ekip kurduklarını söyleyen Salihli İlçe Başkanı Mustafa BULUT  '' SN. Genel Başkanımızın 26 Ağustos günü Afyon Kocatepe'de hepimize bildirdiği üzere 31 Mart 2024 yerel seçimlerine hür ve müstakil olarak tek başımıza gireceğiz. Salihlimiz için de “DAHA İYİ BİR SALİHLİ MÜMKÜN” sloganı ile yola çıktık. Salihlimizi iki kutuplu gergin siyaset ortamından çıkarıp, belediye imkanlarımız ile Salihli halkı için en İYİ şekilde, en akılcı, en kârlı yatırımları yapmak için Belediye Başkan adayımız Ziraat Mühendisi Mehmet TOBİN öncülüğünde genç ve dinamik bir ekip kuruyoruz. Salihlimizin sorunlarını biliyoruz ve çözmek için yola çıktık.'' dedi.

“TEK ADAM BASKISINA DA, EŞ BAŞKAN KAVGASINA DA MECBUR DEĞİLİZ”

Toplantıda Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı müracaatını yapan Osman ÖZEN ise şunları söyledi; ''Beni siyasi parti olarak gençleri en iyi temsil eden partinin İYİ Parti olduğuna inanıyorum ve iyilik hareketinin bir neferi olmaktan da gurur duyuyorum. Genel başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi seçime hür ve müstakil gidiyoruz.

Bu minvalde cumhuriyete savaş açana da, teröre alan açana da, tek adam baskısına da, eş başkan kavgasına da mecbur değiliz. Siz değerli Salihli’li hemşehrilerimin hakkını belediye meclisinde sonuna kadar savunmak için belediye meclis üyeliği başvurumu bugün sizler huzurunda gerçekleştiriyorum.'' dedi.

Bugüne kadar meclis üyeliği başvurusu yapan diğer genç isimler arasında Salihli’de Şehir planlamacısı Hanımı Ceren Sınav, Avukat Melike Karagöz, Turgutlu’da İş İnsanı Recep Gömengil, Şehzadelerde Avukat İsmet Faruk Arslan, İş İnsanı Bülentcan Sayal, Yunusemre’de  Avukat Emre Taydaş ve Burak Şahin göze çarpan isimler arasında.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.