Gündem Haber Girişi : 19 Aralık 2023 13:55

Her Mahalleye Eşit Hizmet

Her Mahalleye Eşit Hizmet

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, yerel seçim çalışmaları kapsamında projelerini anlatmaya devam ediyor. Başkan Akan, “Vatandaşlarımız bizlere inanır ve Yunusemre Belediyesi’nin yönetimini emanet ederse, yıllardır sorunları görmezden gelinen mahallelerin tamamı hizmete kavuşacak” dedi. 


Yerel seçim çalışmaları kapsamında sahada dur durak bilmeden çalışan İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, göreve gelmesi durumunda ilk hizmetlerin dezavantajlı mahallelerden başlayacağını söyledi. İYİ Partili Akan, Yunusemre’nin birçok mahallesindeki sorunların görmezden gelindiğini, vatandaşların taleplerine kulak tıkandığını ifade etti. 

“SORUNLARI ÇÖZMEYE TALİP GENÇ VE DİNAMİK BİR BAŞKAN ADAYIYIM”

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, “5 yıllık İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevim süresince hep sahada çalıştım ve 87 mahallemizdeki sorunları tek tek tespit ettim. Şimdi, bu sorunları çözmeye talip olan genç ve dinamik bir Belediye Başkan adayı olarak vatandaşlarımızın karşısına çıkıyorum. Manisa’nın Büyükşehir olmasının üzerinden geçen yaklaşık 10 yıllık süre boyunca, hiçbir talebi karşılanmayan mahallelerimiz var. Muradiye Mahallesi’nde oturan vatandaşlarımız bozuk yollar, su sorunu ve sosyal donatı alanlarının yetersizliği nedeniyle yıllardır hem Yunusemre hem de Büyükşehir belediyelerinin kapılarını arşınlıyor ama hiçbir çözüm üretilmiyor. Birçok mahallede benzer sorunlar mevcut” dedi.

“DEZAVANTAJLI MAHALLELER DE HİZMETE KAVUŞACAK”

İYİ Partili aday Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Bizler hiçbir zaman, ‘oy vermeyen yere hizmet yok’ gibi çarpık bir zihni düşünceyle belediye yönetimine talip olmadık. Ekibimizle birlikte 87 mahallemizde de yıllardır sadece hizmet odaklı bakış açısıyla çalıştık. Yunusemreli hemşehrilerime bir kez daha söz vermek istiyorum; sizler beni Belediye Başkanlığı görevine layık görürseniz yıllardır yatırım yapılmayan dezavantajlı mahalleler de hizmete kavuşacak. Yunusemre’yi sizlerle birlikte, her noktaya hizmet götürerek yöneteceğiz” ROTA HABER