Gündem Haber Girişi : 06 Aralık 2023 11:06

Haspolat Siyasete mi Giriyor

Haspolat Siyasete mi Giriyor

Manisa kulisleri hareketlenmeye başladı. Sosyal medyada ortaya atılan bir iddia Manisa kamuoyunu hareketlendirdi.

 

Manisa kulisleri hareketlenmeye başladı. Sosyal medyada ortaya atılan bir iddia Manisa kamuoyunu hareketlendirdi. Vestel Beyaz Eşya eski Genel  Müdürü Erdal Haspolat'ın Büyükşehir'e aday olacağı kulislerde konuşuluyor. Erdal Haspolat uzun yıllar Vestel şirketler grubunda başarılı bir şekilde üst düzey yöneticiliği yapmış ve Vestel CEO’luğuna terfi etmiş, ancak bazı özel sebeplerden dolayı bu görevi kabul etmeyerek Vestel grubundaki aktif görevinden yakın geçmişte ayrılmış.  Vestel’de  üst düzey danışman olarak çalışmalarına devam ediyordu.
Erdal Haspolat’ın başarılı, aktif ve kucaklayıcı yöneticiliği hem çalışanlar hem de sanayi esnafı tarafından her zaman takdir edilmektedir. Sevilen, sayılan bir yöneticilik sergilemişti. Parti ayrımı gözetmeksizin bir çok partilinin gönlünden geçen Erdal Haspolat'ın bu gelişmeler karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.ROTA HABER
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.