Gündem Haber Girişi : 02 Ocak 2024 16:03

Gelecek’ti Ama..

Gelecek’ti Ama..

Manisalı seçmenin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istediği Selçuk Özdağ’dan umudunu kesti. Gelecek Partisi’nden aday adaylığını açıkladıktan sonra ortalarda görülmeyen Özdağ için vatandaşlar; “Aday olacaksan ol” çağrısında bulundu.


2024 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Kimilerinin adaylıkları kesinleşti, çalışmaya başladılar. Birçok aday adayı ise adaylığının partisi tarafından açıklanmasını bekliyor.
Manisa’da İYİ Parti, CHP, Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklarken, geçtiğimiz günlerde Manisa'da uzun yıllar siyaset yapan ve Saadet Partisi, Gelecek Partisi Meclis Grup Başkanı görevini üstlenen Selçuk Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıklamıştı. 
Gelecek Partisi’nden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyuran Selçuk Özdağ, Büyükşehir'de değişime ihtiyaç olduğunu bu değişimin de diğer partilerin kendisine destek vererek gerçekleşmesini istediğini dile getirmişti. 

MANİSALI SEÇMENDE HEYECAN YARATMIŞTI
Cumhur İttifakı adayı Cengiz Ergün’den kurtulmak isteyen, Büyükşehir Belediyesi’nde değişim bekleyen Manisalılar, Selçuk Özdağ ismine sıcak bakmış, Özdağ için oy vereceklerini söylemişlerdi. 
Aradan geçen zaman içinde bir daha Manisa’ya uğramayan Selçuk Özdağ’a sitem eden Manisalı seçmenler, “Selçuk Özdağ aday adaylığı açıklaması yaptı. Partisinden başka da kimse aday adayı olmadı. Ancak aradan neredeyse iki aya yakın zaman geçti ama Özdağ’ın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olup olmadığı açıklanmadı.  Eğer adaysa neden Manisa’ya gelip seçim çalışmaları yapmıyor, değilse de aday adaylığını açıkladığı gibi gelip aday olmayacağını da açıklasın. Kendisine oy verecek binlerce vatandaşın beklentisini boşa çıkartmasın” dediler. ROTA HABER
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.