Manisa Haber Girişi : 22 Kasım 2023 18:24

Dikici Soma’dan Aday Adayı

Dikici Soma’dan Aday Adayı

Eski Manisa milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici  Soma belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. AK Parti saflarından aday adaylığını açıklayan Dikici, “Bugün itibariyle sizlerin huzurunda Ak Parti Soma Belediye Başkanlığı Aday adaylığı sürecimizi başlatıyoruz. Siz değerli hemşehrilerimizin desteğine , Cenab-ı Hakkın izni ile talibiz.” dedi. 

 

Uzun yıllar Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunan Mustafa Dikici, Ak Parti saflarından Soma Belediye Başkan aday adayı oldu. Ak Parti İlçe Teşkilatına aday adaylığı müraacatında bulunan Dikici; “Madenden Emekli bir babanın Soma’ da dünyaya gelen 4 çocuğundan biriyim. Çocukluğum ve gençliğim Soma’ da geçti. Üniversite eğitimimi Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünde tamamladıktan sonra kısa bir süre Soma dışında görev aldım. Sonrasında tekrar Soma’ya Türkçe Öğretmeni olarak 2005 yılında geri döndüm. Milli eğitimin tüm kademelerinde ilçemiz eğitimi için gayret gösterdim. 2019 yılında Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevi tarafıma tevdi edildi. 4 yıl boyunca Manisa ilimize ve Soma’mıza Hizmet Ettim. Eylül ayından itibaren de İlçe Müdürü olarak görevimi sürdürürken Soma Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için görevimden ayrıldım.Kıymetli Hemşehrilerim uzun yıllar kamu görevinde bulunmuş , ülkemizin göz bebeği, aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeyi şiar edinmiş biri olarak şehrimizin ve neslimizin ihyası ve inşası için tecrübelerimizi sizlerle paylaşmak, bu yolda Soma’mız için durmadan koşturmak istiyoruz.Bugün itibariyle sizlerin huzurunda Ak Parti Soma Belediye Başkanlığı Aday adaylığı sürecimizi başlatıyoruz. Siz değerli hemşehrilerimizin desteğine , Cenab-ı Hakkın izni ile talibiz” dedi. ROTA HABER
.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.