Asayiş Haber Girişi : 10 Aralık 2023 21:57

Damat Vahşeti!

Damat Vahşeti!

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde Alaattin Turantekin, tartıştığı eşi Tülin Turantekin ve onun kardeşi Bülent Eslik'i silahla vurarak öldürdü. Turantekin daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.


Olay, saat 15.30 sıralarında Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Büyüksümbüller Mahallesi’ndeki ormanlık alanda meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler, 45 AT 929 plakalı cipin yanında sigortacı olduğu öğrenilen Alaaddin Turantekin ile eşi Tülin Turantekin ve kayınbiraderi Bülent Eslik'in cansız bedenlerini buldu.

OLAY NASIL GELİŞTİ
Alaattin Turantekin, araçla geldikleri ormanlık alandaki boş bir arazide, eşi Tülin Turantekin ve kayınbiraderi Bülent Eslik ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Alaattin Turantekin yanında getirdiği silahla eşi Tülin Turantekin ve kayınbiraderi Bülent Eslik’i vurarak öldürdü.

AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ
Aynı silahı başına doğrultan Alaattin Turantekin tetiği çekerek yaşamına son verdi. Olayın haber alınması üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları incelemede 3 kişinin de olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. ROTA HABER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.