Gündem Haber Girişi : 26 Aralık 2023 11:58

Daha Kaç Kişi Ölecek!

Daha Kaç Kişi Ölecek!

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi İstasyon  Caddesi’nde, hafriyat kamyonunun çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.


Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi İstasyon  Caddesi’nde, sabah saatlerinde  hafriyat kamyonu, aynı istikamette ilerleyen motosiklete sollama yaptığı sırada çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan motosiklet sürücüsü, kamyonun altında kaldı.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken, yapılan kontrolde başına darbe alan ve 50 yaşlarında olduğu belirtilen motosiklet sürücüsünün  hayatını kaybettiği tespit edildi. Ekiplerinin incelemesi sonrası talihsiz adamın cenazesi otopsi için  Adli Tıp Kurumu’na sevk edilirken kamyonun sürücüsü gözaltına alındı.

HERGÜN ÖLÜYORUZ

Manisa’nın büyükşehir statüsü kazandıktan sonra Muradiye Beldesi’nin Yunusemre İlçesi’ne bağlanarak mahalle yapıldığını aktaran vatandaşlar, yıllardan beri Muradiye’nin gözle görünen sorunlarına ne Büyükşehir Belediyesi’nin ne de Yunusemre Belediyesi’nin ilgi göstermediğini, altyapı ve üst yapı yatırımlarından mahrum bırakıldıklarını ifade ederek; “Bir bir ölüyoruz. Büyükşehir ve Yunusemre Belediye Başkanları. koltuklarından bizleri izliyor.
Muradiye'nin terk edilmişliğinin cezasını insanlarımız canıyla ödüyor.!
Daha nasıl anlatabiliriz. Bizler burada yaşamıyoruz sadece barınıyoruz. Yaya geçidi şeritlerimiz yok. Trafik lambamız yok. Sokaklar acilen tek yöne dönmeli diyoruz ilgilenen yok. Okul çıkışları ana caddelerde bir görevli, renkli ışıklı tabelasıyla  çocuklarımız için trafiği kapatıp açmalı diye feryat ediyoruz, o da yok. Kaldırımlar araçlar ve esnaflar tarafından işgal edildiği için öğrencilerimiz ve mahalle sakinlerimiz yol ortasından yürüyor, buna bir çare bulun diyoruz, karşımızda muhatap bulamıyoruz. Ne yazık ki bir bir ölüyoruz” diye sitem ettiler. ZÜLFÜKAR SEKİZLER