Gündem Haber Girişi : 20 Kasım 2023 19:18

Çocuklar Haklarını Eğlenerek Öğrendi

Çocuklar Haklarını Eğlenerek Öğrendi

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde, Manisa Büyükşehir Belediyesi özel bir program düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri tarafından hazırlanan programda, çocuklar haklarını eğlenerek öğrendi. 

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününde, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde eğitim gören çocuklar için özel bir program hazırladı. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerinin yer aldığı programda renkli görüntüler ortaya çıktı. Forum Magnesia’da düzenlenen programa Kültür ve Sanat Şube Müdürü Seyrani Kandemir, Halk Eğitim Şube Müdürü ve MABEM Müdürü Serap Gücüyen, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Sorumlusu Eren Çakır da katıldı. Program kapsamında ilk olarak çocuklara kanunen verilen haklar anlatıldı. Programın devamında Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler sahnelendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından Karagöz ve Hacivat oyunu canlandırıldı. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü özel etkinliğinin son bölümünde de çocuklar, hazırladıkları dövizlerde yazılı olan Çocuk Haklarını okudular. Çocuklar haklarını eğlenerek öğrenirken, aileler de çocukların görüntülerini cep telefonlarına kaydederek, bu anları ölümsüzleştirdi. HABER MERKEZİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.