Politika Haber Girişi : 30 Kasım 2023 14:56

CHP Soma’da Adayını Belirledi

CHP Soma’da Adayını Belirledi

Av. Sercan Okur CHP’den Soma Belediye Başkan Aday Adaylığını gövde gösterisine dönüşen bir programla açıkladı. Parti binası önündeki açıklamaya çok sayıda kişi katılarak alkışlarla Sercan Okur’a destek verdi. Okur, “Sayın Genel Başkanımızın bütün Türkiye’de yaktığı DEĞİŞİM ateşini, Soma’da harlatacağız. İlçemizi; eşit hizmet, adil paylaşım ve sosyal belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız. Şehrimizi; makam odalarına saklanmadan, deri koltuklara yapışmadan, sevgiyle, saygıyla ve Aşkla yöneteceğiz.” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adaylığı başvuru süreç başladı. Somalı Av. Sercan Okur Soma Belediye Başkan Aday Adaylığını parti önünde coşkulu bir şekilde açıkladı. Aday adaylığı açıklama törenine İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP’li çevre ilçe belediye başkanları, CHP Soma İlçe Başkanı Levent Elbinsoy, partililer, sivil toplum örgütlrinin temsilcileri katıldı.
“İLÇE BAŞKANI ELBİNSOY ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
CHP Soma İlçe Başkanı Levent Elbinsoy, “Partimizde belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyeliği başvuruları başladı. Uzunca süredir birlikte çalıştığımız Sercan Okur, belediye başkan aday adaylığına başvrusunu yaptı. Kendisine başarılar diliyoruz. 31 Marttaki yerel seçimlerde önce Soma, ardından Manisa’ya CHP bayrağını asacağız. Bunun için de elimizden geleni yapacağız.” dedi.
“SON ANKETE GÖRE SEÇİMLERDE SOMA’YI KAZANIYORUZ”
CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, “4 Kasımda kıvılcım ateş aldı. 5 Kasım sabahı güneş umuda doğdu. Bu umudun adı genel başkan Özgür Özel oldu. Bu umut o kadar yeşerdi ki bu umut şimdi de Soma’da belediye başkanı çıkarıyor. Dahasında da 17 ilçede aslanlar gibi adaylarımızla yarışıp en sonunda Büyükşehire altı oku taşıyacak olan bu umuttur. Bunu ilk defa burada söylüyorum en son yapılan ankette biz Soma’da Belediye Başkanlığını kazanıyoruz. İnşallah seçimlerden sonra Sercan Başkanımızla birlikte bir sonraki buluşmayı odasında kahve içerken kutlayacağız.” dedi. ROTA HABER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.