Politika Haber Girişi : 11 Ocak 2024 13:25

Çerçi den Kandil Mesajı

Çerçi den Kandil Mesajı

İslam Âlemi ve Manisalılar’ın Regaip Kandili’ni kutlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 3 ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’nin hayırlar getirmesini diledi.


Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalılar’ın ve İslam Âlemi’nin Regaip Kandili’ni kutladı. Başkan Çerçi, mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk esintisi olan Regaib Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıkları belirttiği mesajında, “Regaip bin aydan daha hayırlı olan Ramazan Ayı’na giden yolun ilk habercisidir. Bu mübarek gecede yapacağımız her ibadet, Yüce Allah’ın huzurunda kabul görür. Yardımlaşma, dayanışma hislerinin hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bu güzel günlerde başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hâkim olması için dua edelim. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. İdrak edeceğimiz üç aylar ve mübarek Regaip Kandili’nin, başta ülkemiz olmak üzere İslam Âlemine ve insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.