Türkiye Haber Girişi : 21 Aralık 2023 14:51

Bu Sefer Kandıramazsın

Bu Sefer Kandıramazsın

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyalarının ayrıntıları ortaya çıktı. Erdoğan'ın emeklilere özel indirim yapmayı planladığı belirtildi.

 

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim mesaisini başlattı. Yerel seçimler yaklaştıkça AKP'nin seçim kampanyasının ayrıntıları da netleşmeye başlıyor. 
CNN Türk'ün haberine göre Erdoğan'ın emeklilere özel indirimler yapmayı planladığı ortaya çıktı.
Haberde, AKP tarafından emeklilere kentlerde verilebilecek özel kartlarla ulaşım, market alışverişi, özel hastane harcamaları gibi başlıklarda indirim sağlanabilir mi? Böyle bir sistem kurulabilir mi? Bu sorulara yanıtlar arandığı belirtildi.

EMEKLİLER TEPKİ GÖSTERDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emeklilere özel indirim planını gerçekçi bulmayan emekliler; “Yine indirim diyerek emeklileri kandırmaya çalışacaklar. Biz indirimden çok maaşlarımızın insan onuruna yakışır bir düzeye getirilmesini bekliyoruz. Verdikleri üç kuruşla bu devirde geçinemiyoruz. Yaşı biraz genç olanlar şanslıysa iş bulabiliyor, 50-60 yaşında olanlar maalesef devletin reva gördüğü 7 bin 500 lira ile yarı aç yarı tok geçinmeye çalışıyorlar. Yapacakları indirim sokaktaki emeklinin ne işine yarayacak, sadece emekli milletvekillerinin işine yarar. Gerisi boş“ diyerek tepki gösterdiler. ROTA HABER