Manisa Haber Girişi : 04 Aralık 2023 16:40

Bilgin 5 Yıl Daha İstedi

Bilgin 5 Yıl Daha İstedi

Saruhanlı'ya 5 yıl daha hizmet etmek için hazır olduğunu dile getiren Zeki Bilgin 2024 yerel seçimlerinde Saruhanlı'dan tekrar aday olduğunu açıkladı.


CHP'li Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, 2024 yılı yerel seçimlerinde Saruhanlı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Saruhanlı'ya 5 yıl daha hizmet etmek için hazır olduğunu dile getiren Zeki Bilgin 2024 yerel seçimlerinde Saruhanlı'dan tekrar aday olduğunu açıkladı.
Zeki Bilgin,  “Saruhanlımıza 5 yıl daha hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Başladığımız projeleri tamamlamak, sevdalısı olduğum Saruhanlımızın gelişimini sürdürmek, doğduğum ve büyüdüğüm şehre yeniden hizmet etmek için adaylığımı açıklıyorum. Sizlerle birlikte güçlü bir gelecek inşa etmek adına yola çıkıyoruz. Hep birlikte el ele, omuz omuza, daha yaşanabilir bir kent için çalışacağımıza inancım tam. Desteklerinizi bekliyor, birlikte güzel günler için kolları sıvamaya hazır olduğumu belirtmek istiyorum.
Benim için büyük önem taşıyan bu özel günde, burada benimle birlikte olan CHP Manisa İl Başkanıma, CHP İlçe Başkanıma, DP İlçe Başkanıma ve tüm dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim” dedi. ROTA HABER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.