Gündem Haber Girişi : 21 Kasım 2023 16:20

Berk Mersinli’ye Büyük İlgi

Berk Mersinli’ye Büyük İlgi

AK Parti’de Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Partililerin hınca hınç doldurduğu salonda Mersinli; “Bu kutlu yolda ben de varım demek için buradayım” dedi. 


Adalet ve Kalkınma Partisi Yunusemre Belediye Başkanı Aday Adayı kervanına bir dönem AK Parti Manisa İl Başkanlığı görevini de üstlenen Berk Mersinli de katıldı. Ak Parti Manisa İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıyla aday adaylığını açıklayan Berk Mersinli, ““Bu kutlu yolda ben de varım demek için buradayım” dedi.
Partililer tarafından büyük ilgi gören adaylık açıklamasının yapıldığı salon adeta doldu taştı. AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, burada yaptığı konuşmada Berk Mersinli’ye çıktığı bu yolda başarılar diledi.
Durmaz konuşmasında Ak Parti’nin birliğin, kardeşliği ve hukuku koruyan bir siyasi oluşum olduğuna dikkat çekti. Durmaz; “Birlik, beraberlik göstergesi bu günlerde ortaya çıkıyor. 2*23 yılında geçirdiğimiz seçimlerde zaferimizi ilan ettik. Ben sayın Berk Mersinli’ye çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi. 
BEN DE VARIM
Yunusemre Belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Berk Mersinli ise salonu dolduran partililere seslenerek, kim aday olursa olsun, görevini layıkıyla yerine getireceğini belirtti. 
“Bu kutlu yolda ben da varım demek için buradayım” diyerek konuşmasını sürdüren Berk Mersinli; “Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan adayımız olarak kimi uygun görürse bu karar doğrudur. Bizim de son güne kadar mücadelemiz bu yolda olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yerel seçimlere gün be gün yaklaşmaktayız. İlçemizin ihtiyaçları, vatandaşlarımızın beklentileri açıktır. Bu talep ve beklentilerin farkındayız ve gerekli çalışmaların ön hazırlıklarını tamamlamış bulunmaktayız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sizlerle aynı çatı altında olmaktan çok mutluyum. 2024 yerel seçimlere giderken Yunusemre Belediyesi başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım” ifadelerini kullandı. ROTA HABER
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.