Türkiye Haber Girişi : 23 Ocak 2024 12:28

Bahçeli'den Kaymakama Destek

Bahçeli'den Kaymakama Destek

MHP lideri Bahçeli partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Bahçeli, Diyarbakır'da bir imamın kaymakam tarafından darp edilmesi olayına dair açıklamada bulundu. Bahçeli "Kuldan korkanın Allahtan korkusu olmaz. Küçücük çizikten darp raporu almak Müslümanca bir tavır değil" dedi.


Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklandı. Siyasi partiler çalışmalarına hız kazandırırken liderlerden açıklamalar geliyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
Diyarbakır’ın Kulp İlçe Kaymakamı ve kayyumu Burak Akeller'in, Cuma namazı için gittiği camide, hutbenin bazı bölümlerini atlayan imam M.K’yi darp ettiği gündeme oturmuştu. Olaya dair bir açıklama da Bahçeli'den geldi.

Bahçeli, konuşmasında "Kuldan korkanın Allahtan korkusu olmaz. Daha sonra küçücük çizikten darp raporu almak Müslümanca bir tavır değil. Müslüman nefret saçmaz, Allah'tan başkasına asla eğilmez. Kaymakamımızı alnından öpüyor, onu yetiştiren anne babasına teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerine yer verdi. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Siyaset devşirmelerine ülkemiz emanet edilemez. Mayıs seçimlerinden sonra üçüncü fırsat olan 31 Mart seçimleri ile Türkiye'miz iyice hızlanacak.


31 MART'TA UNUTMAYACAKLARI DERS ALACAKLAR
Sözde aydınlar, demokrasi muhalifleri, Cumhuriyet karşıtları 31 Mart'ta unutmayacakları ders alacak. Belediyelerde 5 yıllık yol haritası Türk milleti tarafından belirlenecektir.
Cumhur ittifakı 31 Mart'ta Türkiye'nin geleceğini inşa edecektir. MHP ve Cumhur İttifakı saygın adayları kademe kademe açıklamaktadır. Adaylarımız milletin takdirini kazandı. 385 adayımızı duyurdu.


BÜYÜKÇEKMECE'DEKİ ŞAİBELER
CHP'nin belediyelerindeki rüşvet çarklarının nerelere dayandığı herkesin bildiği skandallardan bir kısmı. Büyükçekmece'deki şaibeler, belediye mensupları tarafından kaba güç gösterileri her vicdan sahibi tarafından eleştirilmiştir.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.