Tufan Akan Zabıta Personeliyle Bir Araya Geldi

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, Yunusemre Belediyesi Zabıta ekiplerini ziyaret etti. Başkan adayı Akan, Yunusemre Belediyesi Zabıta personeliyle kahvaltı yaparak görevlerinde başarılar diledi. 

 

Yerel seçime kısa bir süre kala sahada çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, Yunusemre Belediyesi’nin Zabıta personelini de unutmadı. 

Yaz kış demeden şehrin huzur ve sükûnu için çalışan Yunusemre Belediyesi Zabıta personeliyle kahvaltı yapan Başkan adayı Akan, çalışanlara görevlerinde başarılar diledi. 

“1 NİSAN SABAHI HEP BİRLİKTE DAHA İYİ ŞARTLARDA YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, “Güzel Yunusemremizin huzurlu bir kent olması için görevlerini en iyi şekilde yapan; sıcak soğuk, gece gündüz demeden, saat mefhumu gözetmeden çalışan Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerimizle bir araya geldik ve sahada yaşadıkları sıkıntıları dinledik. Bizler Yunusemre Belediye Başkanlığı gibi onurlu bir göreve kendi kadrolarımızı doldurmak için talip olmadık. Ben İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan olarak söz veriyorum; 31 Mart günü kıymetli oylarınızla beni Belediye Başkanlığı’na layık görürseniz, 1 Nisan sabahı belediyemizin emekçi personeliyle birlikte daha da iyi şartlarda yol yürümeye devam edeceğiz. Bizleri ağırladıkları için kıymetli Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ROTA HABER


20.12.2023 14:14:33