Tufan Akan Dur Durak Bilmiyor

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan vatandaşlardan büyük ilgi görürken, parti tabanından da büyük destek alıyor.


31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun mesai ile devam eden İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği her mahallede büyük ilgi ile karşılaşan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Akan, Yunusemre’li vatandaşların desteğiyle 31 Mart’ta zaferle ayrılacaklarını söyledi. 
Yunusemre’yi daha ileriye nasıl taşıyabiliriz derdinde olduklarını dile getiren Tufan Akan, “Bugün geldiğimiz noktada hazırlandık ve Yunusemre’yi daha ileriye nasıl taşıyabiliriz düşüncesi ile ilçemizin  gelecek vizyonunda en yaşanabilir ilçeler arasında ön plana çıkması için kolları sıvadık” dedi.


ÖRNEK İLÇE OLACAK
Nüfusun artışı ile ilgili oranlara baktığımızda Yunusemre’nin şuan Manisa’nın en hızlı nüfus artışı olan ilçesi olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan, “Bu artışın ortaya çıkaracağı sosyal, ekonomik sorunlar nedeniyle geleceğe geç kalmak istemiyoruz. Bu anlamda kaynakların artan nüfusun ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olması, Yunusemre’li hemşerilerimizin hayat standartlarını, refah düzeylerini olumsuz etkilememesi adına her alanda projelerimizi hayata geçirmek, ilçemizin gelişimini ve kalkınmasını sağlayarak geleceğe geç kalmayacağız. Yunusemre için hazırladığımız vizyon projelerimiz ile ilçemizin yaşam kalitesini üst seviyelere taşıyacağız. Yunusemre 5 sene içerisinde örnek ilçe olacak” ifadelerinde bulundu. NAİME SEKİZLER


25.11.2023 13:25:26