Saruhan-Der 13 Yaşında

Saruhanlılar Yardımlaşma Dayanışma Eğitim Kültür Spor ve Turizm Derneği (Saruhan-Der ) Başkanı Yunus Emre Şahin 12 yıl önce Kurulan Saruhanlıları tek çatı altında toplayarak, birlik ve beraberliği sağladıklarını ifade etti .

 

Saruhanlılar Yardımlaşma Dayanışma Eğitim Kültür  Spor ve Turizm Rerneği (Saruhan-Der) Başkanı Yunus Emre Şahin, derneğin 12 yıl önce kurulduğunu, geçen 12 yıl içerisinde Saruhanlıları tek çatı altında toplayarak birlik ve beraberliği sağladıklarını ifade etti.

Şahin; “Saruhanlı  merkezde 56.169 Manisa merkezde 70 bin hemşehrimizi birçok sayısız etkinliklerle buluşturduk. Yeni yaptığımız etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz”      dedi.

 

Saruhan -Der Başkanı Yunus Emre Şahin derneğin 13.kuruluş yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı .11 Ocak 2011 tarihinde kurulan derneğin Manisa merkez başta olmak üzere, Saruhanlıların birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini bundan sonrada bu şekilde devam edeceğini ifade etti.

Şahin açıklamasında şu ifadeleriyle tamamlandı; “Sivil toplum kuruluşları aynı zamanda vatandaş ile devlet arasında bir köprüdür. Bizde hemşehrimiz ile devlet arasında köprü vazifesi hemşehrimiz gönül rahatlığıyla ile derneğimize  gelip sorunlarını dile getiriyor . Bizlerde bu sorunların çözümü noktasında gayret sarf  ediyoruz. Sorunların çözüme kavuştuğunda hem hemşehrilerimiz  hem de bizler bundan son derce  mutlu oluyoruz. 'Saruhanlı el ele hedefimiz gönüllere' sloganı ile çıktığımız bu himet yolunda amacımız gönüllerde yer almaktadır.'


11.01.2024 14:06:04