Başkan Ergün’den Yeni Yıl Mesajı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yayınladığı mesajla Manisalıların yeni yılını kutlarken, 2024 yılının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni etti.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2023 yılında da Manisa’da önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, “Her yıl olduğu gibi, 2023 yılında da Manisa’mız için önemli projeleri bir bir hayata geçirdik. İmar planlarımız başta olmak üzere, şehrimizin ulaşım, altyapı, çevre, sosyal ve kültürel alanlarını geliştirmeye yönelik birbirinden değerli çalışmaların altına imzamızı attık. Destekleriniz ve teveccühlerinizle hem şahsım hem de Manisa Büyükşehir Belediyemizin adı başarı sıralamalarında daima üst sıralarda yer aldı. Bu vesileyle hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ACILARIN VE SAVAŞLARIN SON BULMASINI DİLEDİ

Başkan Ergün mesajını şöyle noktaladı: “Acılarla, depremlerle, savaşlarla yüreklerimizi yakan olaylarla 2023 yılını geride bırakıyoruz. Öncelikle 6 Şubat tarihinde meydana gelen Asrın Felaketi’nde yaşamını yitiren vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Yüce Allah bizlere bir daha böylesi büyük acılar yaşatmasın diyorum. Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın olumsuz etkilerini yaşarken, İsrail’in Filistin’de çoluk çocuk demeden sivilleri hedef alan terör saldırıları da vicdanlarımızı yaralamıştır. İsrail devletinin terör boyutundaki saldırılarını nefretle kınıyor, saldırılarda hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu duygularla yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni ederken; savaşların, acıların ve göz yaşının son bulduğu; çocukların acı haberlerinin değil, kahkahalarının yankılandığı bir yıl olmasını yürekten temenni ediyorum. Yeni yılımız kutlu olsun.” ROTA HABER
 


31.12.2023 14:21:03