Ahmet Tonguç İddiası!

AK Parti, yerel seçim çalışmalarına hız verilirken, parti kulislerinde Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Tonguç’un isminin ön plana çıktığı, Tonguç isminin 15 Ocak’ta açıklanacağı iddia edildi. 


31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçim takvimi çerçevesinde temayül yoklamasını tamamlayan ve aday tespit çalışmalarını hızlandıran AK Parti'de 28’i büyükşehir ve 46’sı büyükşehir statüsünde olmayan il olmak üzere toplam 74 adayının aynı anda açıklanmasının planlandığı 15 Ocak tarihinde duyurulacağı öne sürülüyor.
AK Parti Ankara kulislerinde dillendirilen bir iddiaya göre: 74 il adayının yanı sıra bazı ilçe belediye başkan adaylarının da kamuoyuna açıklanacağı belirtildi. Yapılan bu iddiaların ardından gözler Manisa’ya da çevrildi. 


ŞEHZADELER’E AHMET TONGUÇ MU AÇIKLANACAK?

Manisa’da merkez ilçelerde heyecanlı bekleyiş sürüyor. AK Parti kulislerinde dillendirilen iddialara göre Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Tonguç ismi konuşulmaya başlandı. 
Uzun yıllar parti içinde çeşitli görevler üstlenen Ahmet Tonguç’un Murat Batbatur ve Mücahit Arınç’ın önerisi ile diğer aday adayları arasında bir adım öne çıktığı, 15 Ocak günü yapılacak aday açıklamasında Tonguç’un da isminin açıklanabileceği ifade edildi. 


YUNUSEMRE MEHMET ÇERÇİ İLE DEVAM EDECEK

Ak Parti’de 15 Ocak takviminin işletilmesi durumunda adayların Ankara Spor Salonu’nda düzenlenecek programla kamuoyuyla paylaşılması planlanıyor. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yunusemre Belediye Başkan adayı olarak mevcut belediye başkanı Mehmet Çerçi ile devam etme yönünde tavır sergilediği de gelen kulis bilgileri içinde. ROTA HABER
 


31.12.2023 13:48:36