Manisa Haber Girişi : 09 Ocak 2024 12:47

Akhisar’da Ömer İşçi Sesleri

Akhisar’da Ömer İşçi Sesleri

İki dönem Akhisar Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenen ve 31 Mart seçimlerinde Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan Ömer İşçi’nin 15 Ocak’ta Ankara’da yapılacak Ak Parti aday tanıtım toplantısında  Ak Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanacağı belirtildi. 

 

Akhisar’da 2004-2009 tarihlerinde  Akhisarspor başkanlığı ve 2009-2014 ve 2014-2019 yılları arasında Akhisar Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve son dönemde  AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcılığı yapan Ömer İşçi, AK Parti’den Akhisar Belediye başkan aday adaylığını açıklamıştı. 
Yapılan temayül yoklamasında partililerden en fazla oyu alarak Fatih Füzün ile birlikte  ilçede çalışmalarını sürdürerek bekleyişini sürdüren  Ömer İşçi için Ak Parti kulislerinden müjdeli haber geldi. İki dönem yaptığı belediye başkan yardımcılığı ve AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcılığı görevleri ile bir adım öne çıkan Ömer İşçi için  Ak Parti Manisa milletvekilleri ve İl başkanı Salih Hızlı’nın olumlu görüş bildirdikleri  Ak Parti kulislerinden sızan bilgiler arasında. 
Ak Parti’nin İstanbul’dan sonra 15 Ocak 2024 tarihinde Ankara’da yapacağı aday tanıtım toplantısında Ömer İşçi’nin  Ak Parti’den Akhisar Belediye Başkan Adayı olarak lanse edileceği, adaylık bilgisinin Ömer İşçi’ye tebliğ edildiği iddia edildi. 

AKHİSARLILAR MUTLU

Ömer İşçi’nin Ak Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı olacağı haberini alan  Akhisarlılar, “Ömer başkanın aday olarak açıklanması ilçemiz için iyi bir karar. Kendisinin bilgi birikiminden belediyemiz fazlasıyla yararlanacaktır. Akhisar için gece-gündüz çalışacağına inanıyoruz. Şimdiden  Akhisar’a ve  Ömer İşçi başkanımıza hayırlı olsun” dediler. ROTA HABER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Akhisarlı 14 Ocak 2024 03:27

    Çok yazık Akhisar'da fatih Füzün bey varken bu karar yanlış olmuş fatih bey akhisarlilar tarafından çok sevilen biriydi şimdide ak Parti'ye gecmis olsun