Gündem Haber Girişi : 06 Ocak 2024 09:53

Ak Parti Manisa’da Adaylarını Belirledi mi?

 Ak Parti Manisa’da Adaylarını Belirledi mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediye başkan adaylıklarına ilişkin açıklama gelmiş, "Pazar günü kaç aday açıklanır?" sorusuna Erdoğan, "Hemen hemen yarıya yakınını açıklarız." cevabını vermişti. Erdoğan’ın bu sözlerinin ardından gözler Manisa’nın merkez ilçelerine çevrildi. Ak Parti kulislerinde Şehzadeler belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Tonguç’un ismi zikredilirken, Yunusemre Belediye Başkan Adayı olarak da Erdoğan’ın mevcut Belediye Başkanı Mehmet çerçi ile yola devam edeceği iddia edildi.

 

 

AK Parti, belediye ve il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvurularının, 31 Ocak tarihine kadar uzatılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediye başkan adaylıklarına ilişkin açıklama gelmişti. "Pazar günü kaç aday açıklanır?" sorusuna Erdoğan, "Hemen hemen yarıya yakınını açıklarız." cevabını vermişti.

Yaşanan gelişmelerin ardından tüm illerde olduğu gibi Manisa’da da belediye başkan aday adayları arasında heyecan had safhaya çıktı.

AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Aday Adayları Berk Mersinli,  Yavuz Kurt,  Adnan Kaçire ve Mehmet Çerçi ve AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayları Ahmet Tonguç ile  İbrahim Onaylı’nın heyecanlı bekleyişi sürüyor.

 

YUNUSEMRE’DE MEHMET ÇERÇİ ÖNDE

Partideki aday belirleme sürecinin sürdüğünü, son kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık yaptığı komisyonun vereceğini söylenmiş ve AK Parti'de adayların 15 Ocak'tan itibaren netleşmesi bekleniyor.

Aday adayları arasında heyecanlı bekleyiş sürerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "Hemen hemen yarıya yakınını açıklarız” söylemlerinin ardından AK Parti kulislerinde Yunusemre Belediye Başkan Adayı olarak Erdoğan’ın mevcut belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile yola devam edeceği kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

 

ŞEHZADELERDE AHMET TONGUÇ KESİN GİBİ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki günler içinde başta büyükşehirler olmak üzere belediye başkan adaylarının yarıya yakınının açıklanacağını ifade etmesinin ardından AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayları Ahmet Tonguç ile  İbrahim Onaylı’nın heyecanlı bekleyişi sürüyor.

AK Parti Manisa Teşkilatlarında uzun zamandır çeşitli görevlerde bulunan Ahmet Tonguç’un Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasına kesin gözüyle bakılmaya başlandı. AK Parti Manisa Milletvekilleri Mücahit Arınç, Tamer Akkal ve Murat Baybatur’un Ahmet Tonguç’tan yana görüş bildirdikleri parti kulislerinde konuşuldu. ROTA HABER

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.