Politika Haber Girişi : 15 Kasım 2023 16:08

AK Parti’de ‘Onaylı’ Aday Adayı Oldu

AK Parti’de ‘Onaylı’ Aday Adayı Oldu

AK Parti içinde 22 yıldır çeşitli görevlerde bulunan İbrahim Onaylı, Şehzadeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Onaylı; “Tecrübemizle, siyasi geçmişimizle yüz yıllık ahilik geçmişimizle biz bu işin  altından Allah’ın izniyle kalkacağız” dedi. 


Adalet ve Kalkınma Partisi Manisa il ve ilçe teşkilatlarında 22 yıldır siyaset yapan İbrahim Onaylı, 31 mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Manisa Şehzadeler belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Kalabalık bir partili gurubun katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, siyasi birikimini ve tecrübesini Manisalılara hizmet etmek için harcayacağını belirten İbrahim Onaylı, “Tecrübemizle, siyasi geçmişimizle yüz yıllık ahilik geçmişimizle biz bu işin  altından Allah’ın izniyle kalkacağız” dedi.
“HİZMETE TALİP OLDUK”
Yeni projelerle ekip arkadaşları ile  birlikte Şehzadeler  İlçesi için  hizmete talp olduklarını aktaran Onaylı; “22 yıldır Manisa’mıza Şehzadelerimize  halka hizmet hakka hizmet  düsturuyla  hizmet ediyorum.  Gerek il genel meclisi gerek büyükşehir  ve Şehzadeler meclis üyesi olduğum dönemlerde, hep  teşkilatın emrinde başkanlarımızın  yanında eğilmeden bükülmeden dimdik durduk. Her seçimde ve referandumda arkamıza bakmadan köy köy, mahalle mahalle çalıştık. Şimdi de yeni bir sayfa, yeni bir heyecan ve  yeniden bir hizmet  aşkıyla  şehzadeler belediye başkanlığına talip oldum.  Tecrübemizle siyasi geçmişimizle yüz yıllık ahilik geçmişimizle biz bu işin  altından Allah’ın izniyle kalkacağız” diye konuştu.
“HİZMET AŞKIYLA YOLA ÇIKIYORU”    
Manisa’ya ve şehzadeler İlçesine hizmet etme aşkıyla yola çıktıklarının da altını çizen İbrahim Onaylı; “Bu yola çıkarken ilk olarak  beni anlatan,  düşüncelerimi, hedeflerimi  yansıtan  bir slogan gerekiyordu. O’nu da “geçmişe vefa geleceğe umut” dedik.   Vefamız hem bu şehre, hem bu şehrin değerlerine,  kültür varlıklarına, kendini bu şehre adayanlara olacaktır.  Projelerimizle de geleceğe umut bir ışık olacağız. 
Her zaman gurur duyduğum bize ışık tutan Kebapçı Ali’nin oğlu olarak vefamız ona ve onun yol arkadaşlarına olacaktır. Vefamız Bülent Arınç’a, Hüseyin Tanrıverdi’ye, Ali İhsan Doruk’a,  Halil Çınar’a,  Ahmet Sungur’a,  Tezcan Ödemiş’e, Zülfikar Gürcan’a,  Recai Berber’e Mustafa Uyumaz’a ve ismini sayamadığım bir çok yol arkadaşımıza olacaktır” diye konuştu. NAİME SEKİZLER